Lifestyleweek II

door rachellos

Voor de LifestyleweekII met het thema durven, moesten we twee dagen naar andere steden om in de ene stad opdrachten te bedenken en in de andere stad opdrachten uit te voeren. Helaas was ik tijdens deze twee dagen ziek en kon ik niet mee.

Ik heb deze twee dagen op een andere dag ingehaald samen met twee andere studenten van International Lifestyle Studies.

De dag begon stressvol. Ik had me verslapen..

Ik kon me uit het mailtje nog herinneren dat ik met twee studenten uit mijn klas in het groepje zat en belde hun. Er was iets verkeerds gegaan en het bleek dat zij deze dag helemaal niet moesten inhalen. Er was nog een 4e persoon die bij mij in het groepje zat maar die kon ik niet bellen dus heb uiteindelijk maar een mailtje gestuurd die ze pas laat las.

Veel te laat kwam ik op station Arnhem aan waar Elise op mij stond te wachten. We bleken de enige twee van de groep te zijn. Een ander meisje uit de andere groep was ook te laat en stond op het station van Nijmegen en kon haar groepje nergens vinden. Ze is toen naar Arnhem gekomen waar we met z’n 3en zijn begonnen aan het verzinnen van de opdrachten.

Toen we het station uitliepen kwamen we gelijk al een straatmuzikant tegen. Hier ontstond onze eerste opdracht: Ga op straat dansen naast een straatmuzikant.

Toen we in het centrum van Arnhem waren zijn we een tijd lang gaan rondlopen op zoek naar opdrachten. Op een gegeven moment liepen we een kledingwinkel binnen waar we onze tweede opdrachten bedachten: Ga naar een kledingwinkel en doe net alsof jij de verkoper/verkoopster bent.

De tijd begon te dringen en snel zochten we nog naar een 3e opdracht. Aan de rand van het centrum kwamen we een yogacentrum tegen. Ook hier bedachten we een leuke opdracht: Ga voor het yogacentrum een minuut lang yogaoefeningen doen.

Toen we klaar waren met deze opdrachten hebben we snel de trein naar Nijmegen genomen waar we de opdrachten van het andere groepje moesten uitvoeren.

Eenmaal aangekomen op Nijmegen hebben we lang gewacht op het mailtje van de andere groep met de opdrachten. Toen bleek dat er helemaal geen andere groep was en dat wij al onze opdrachten voor niks hadden bedacht en dat wij zelf geen opdrachten konden uitvoeren.

We hebben toen besloten om onze eigen opdrachten in Nijmegen te doen. We waren al snel klaar en toen hebben we in de namiddag de trein naar huis gepakt.

Jammer genoeg was het niet helemaal gelopen zoals het moest maar toch heb ik een erg leuke en gezellige dag gehad!

Advertenties